Casa Ciosse B&B+ en Kamperen
Loc. Ciosse 1, 15010 Grognardo (Al), Piëmonte
 
Hoog boven Grognardo in de Piëmonte, kijkend over het dorp en de vallei, ligt de Casa Ciosse (B&B minicamping). Gebouwd op de restanten van een oud klooster uit 1715. Het huis is opnieuw opgetrokken in 1856 en recentelijk geheel voorzien van alle comfort en gemak behorende bij de 21e eeuw. Hier ontvangen wij U graag in onze B&B kamer, B&B kamer + comfort of met een tent (koelkast en badkamer).
Mail in het Vlaams/Nederland naar:
Casa.Ciosse@gmail.com
Mail in het Engels/Italiaans
Pistarino.elio@gmail.com

 

B&B kamer: Onze B&B kamers zijn voorzien van een royaal 2 persoonsbed met een fantastisch uitzicht over de Alto Monferato. Naast de slaapkamer bevindt zich uw eigen badkamer met douche, w.c. en bidet. Het ontbijt serveren we u of in onze autenthieke keuken of buiten op een van de terrassen. Voor de kamer met zelfservice (appartement) rekenen we ook 60 euro. U heeft dan de beschikking over uw eigen keukenkamer (geen ontbijt). Voor het meest luxe appartement heeft u de beschikking over een groot terras, luxe badkamer met bubbelbad en een eigen opgang.

B&B kamerhuur
40 euro P/P min. 4 nachten
60 euro bij 2 p min.4 nachten

Appartement met terras
60 euro per nacht. min. 4 nachten
Luxe appartement
80 euro per nacht min. 4 nachten

   
   
Kamperen: Kamperen (alleen tenten, slechts 2 plekjes) kunt u op een zelf uitgezocht plekje op ons erf. U hebt daarbij de beschikking over een heuse badkamer en een koelkast. Op het plekje is een stopcontact voor het opladen van communicatie middelen.
Kampeerplekje & koelkast/Badkamer
25 euro per 2 personen minimum 5 nachten
   
Vlakbij ons bevindt zich manege (Il Guado) met een Engels en Frans sprekende eigenares. Zij maken regelmatig tracking tochten door de omgeving.
   

Wij, Elio en mijn vrouw Cicci, beide gepensioneerd, hebben jaren lang in de toeristen sector gewerkt, we spreken engels, en weten nog wat gastvrijheid betekent.
- Bij aankomst verwelkomen we u graag met een prosecco en ontvangt u van ons een map/wegenkaart met hierin informatie over de omgeving en activiteiten.
- Behalve ontbijten kunt u bij ons de pranzo (lunch) gebruiken of de cena (diner).
- Een routebeschrijving ontvangt u bij de boekingsbevestiging.
- Wij zijn bereikbaar via een verharde weg, Uw auto kunt u op ons eigen terrein parkeren.
- Bijzondere wensen, adresjes van leuke wijntjes/wijnboeren (mijn zwager, oenoloog wil daarbij zeker helpen) of anders, laat het ons even weten, wij zoeken het graag voor u uit.
- Vragen kunt u in het Nederlands/Vlaams mailen zij worden beantwoord door onze nederlandse vrienden Harrie en Martje van Casa Vecchia die vlakbij ons (3 km) wonen. Kijk voor onze omgeving eens op hun site pagina wat te doen.
- Reserveren doet u door het invullen van het boekingsformulier.
- Met een hele familie komen ? vraag eens naar een op maat gemaakt arrangement, wij hebben de ruimte en de mogelijkheden!

Grognardo ligt op 1130 km van Utrecht. In de driehoek Genua, Milaan en Turijn

Coördinaten Casa Ciosse:
44 37'51.81" N
08 29'42.74" O

Charme Logies  Bed-Breakfast-Guide    
Weersverwachting
Casa Ciosse, Grognardo
Meer weer in Casa Ciosse, Grognardo